Despre noi

ZANFA Design Studio oferă o gamă completă de servicii de promovare a afacerii Clientului pe piață prin Internet.

Noi elaborăm stilul și designul originale pentru fiecare din proiectele noastre utilizând cele mai moderne tehnologii informaționale. Suntem capabili să transpunem în realitate toate ideile ce țin de site-ul companiei Dvs. Toate lucrările sunt realizate de echipa noastră a profesioniștilor: designeri, specialiști în domeniul machetării paginii web, specialiști în domeniul digital și manageri. Lista serviciilor oferite de noi se extinde constant iar îmbunătățirea continuă a calității acestora reprezintă unul dintre scopurile principale ale studioului.

O trăsătură distinctivă a activității noastre este abordarea individuală fața de fiecare proiect realizat de echipa noastră. Noi creăm proiecte unice și inovaționale fiecare dintre care fiind dezvoltat în baza stilului și identității corporative respective ale Clientului. Noi întotdeauna menținem un nivel înalt al profesionalismului începând cu prima noastră comunicare cu Clientul și până la momentul publicării proiectului în Internet. Menținem în permanența legătura cu Clientul oferindu-le rezultatele intermediare pentru fiecare etapa a dezvoltării. Astfel de abordare ne permite să corectăm din timp lucrurile pe care le facem și să ajungem la un proiect calitativ ce ar corespunde tuturor cerințelor ale Clientului și va corobora cu situația de pe piața la acel moment. Dorim să facem tot posibil pentru ca Clientul nostru să atingă succesul său. Păstrând un început creativ tindem să fim și mai responsabili, obligați și fiabili.

Echipa studioului este formată din profesioniști în domeniul designului, programării, tehnologiilor informaționale, marketingului și managementului, deci componența echipei noastre ne permite să oferim cele mai avansate soluții bazate pe cele mai moderne tehnologii.