Servicii

Compania noastă oferă Clienților săi servicii web de calitatea superioară oferindu-le soluții optime ce ține de preț, calitatea și eficiența. Aici puteți vedea oi listă scurtă a serviciilor noastre profesionale:

 • Design web profesional

  Web designul bun este un element principal a unei afacerii de succes! Suntem siguri că numai cu ajutorul unui design calitativ și exclusiv puteți să atingeți scopurile Dvs. prin funcționarea și promovare eficiente a proiectului și să obțineți profituri reale. Sarcina noastră directă este de a oferi Clienților noști soluții de design de înaltă calitate. Noi oferim serviciile unor designeri profesioniști care sunt capabili să creeze cele mai originale și moderne soluții pentru prezentarea afacerii Dvs. Putem dezvolta stilul corporativ pentru afacerea Dvs. pe baza unor caracteristici individuale ce ar corespundă activității sau proiectului Dvs.

 • Programare

  Dacă aveți nevoie de software specializat pentru compania Dvs. noi putem realiza dezvoltarea și susținerea un astfel de software bazându-ne pe toate cerințele invocate de Dvs.

 • Machetare pagina web

  Machetarea unei paginii web în HTML. Dacă deja îl aveți designul vostru și vă trebuie să-l prezentați în forma unei paginii web, noi vă vom ajuta. Machetarea acestei pagini web vom realiza în HTML 5 cu utilizarea tehnologiilor CSS iar în caz de necesitate vom utiliza și Java Script

 • Susținere și dezvoltare site web

  După finalizarea lucrărilor asupra proiectul Dvs. vă vom oferi o schemă individuală de susținere și dezvoltare a acestui proiect. Costul de susținere a proiectului depinde de volumul lucrărilor necesare acestuia. În orice caz Dvs. puteți alege dintre serviciile de abonament sau cele de o singură dată.

 • Crearea prezentărilor multimedia și a cataloagelor electronice

  Prezentarea multimedia reprezintă o metodă de prestigiu și ușor de înțeleasă de a prezenta informația despre compania Dvs. Un aspect avantajos al prezentărilor multimedia este opțiunea de a utiliza o gamă largă de elemente: clipuri video, fotografii, animație, grafică, text, muzica, spicherii, opțiuni interactive, programe,ceea ce ar permite să prezentăm informația mai vizibil și mai complet despre toate obiectele. Noi putem oferi următoarele tipuri de prezentări: carte de vizită a companiei, catalogul produselor și/sau a serviciilor, ediția de sărbătoare.

 • Crearea clipurilor video și elementelor introductive

  Noi oferim servicii de crearea clipurilor video făcute în stilul Dvs. corporativ ce pot fi utilizate pentru prezentarea produselor, serviciilor Dvs., la evenimente corporative și de cele de business, pentru a felicita clienții Dvs. precum și pentru prezentarea companiei Dvs. În procesul de creare a clipurilor video și a elementelor introductive folosim cele mai moderne tehnologii precum ca Macromedia Flash și 3D MAX.