Dezvoltarea profesională site web

BINE AȚI VENIT PE SITE-UL COMPANIEI ZANFA WEB DESIGN STUDIO!

Bine ați venit pe site-ul studioului nostru. Sperăm că colaborarea noastră vă va aduce bucurie și va sprijini dezvoltarea afacerii Dvs.

Compania ZANFA și-a început activitatea sa în 2005. Echipa studioului este formată din profesioniști în domeniul designului, programării, tehnologiilor informaționale, marketingului și managementului, deci componența echipei ne permite să oferim cele mai avansate soluții bazate pe cele mai moderne tehnologii.

Principiul nostru de bază este că fiecare soluție pe care o propunem trebuie să corespundă cu scopurile și obiectivele ale Clientului și să contribuie la dezvoltarea eficientă a activității sale de business. Fiecare dintre proiectele noastre reprezintă o combinație perfectă de rezultate de analiza web, idea originală și executarea perfectă.

Serviciile
Services Compania noastă oferă Clienților săi servicii web de calitatea superioară oferindu-le soluții optime ce ține de preț, calitatea și eficiența. Aici puteți vedea oi listă scurtă a serviciilor noastre profesionale:

  • Design Web profesional
  • Programare
  • Machetare pagina web în HTML
  • Susținere și promovare site web
  • Prezentări multimedia și cataloage electronice
  • Animația Flash


Portofoliu
Time Travel - Agenție de turism în Chișinău. Bilete de avion, Tururi de ultimă oră, Antalya din Chișinău și Odessa, excursii în toată lumea
www.timetravel.mdMai mult
CONTACTE
Pentru a proteja datele Dvs. personale vă rugăm să introduceți codul de securitate în câmpul de mai jos.